Of u nu binnen Eindhoven verhuist of naar een andere stad, wij zorgen met onze werkwijze voor een soepele overgang. Onze aanpak is gericht op uw gemak en tevredenheid, waarbij we elk detail zorgvuldig plannen. Om het verhuisproces zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we in onze werkwijze een aantal stappen opgezet.

Stap 1: Contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in een particuliere verhuizing willen we u vragen om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door ons offerte / contactformulier in te vullen of door ons te bellen of mailen.

Stap 2: Inventarisatie

Om u een zo goed mogelijke kostenindicatie te kunnen geven hebben we aanvullende informatie van u nodig. We komen graag bij u langs om te kijken waar we mee te maken hebben en hoe we u zo efficiënt mogelijk kunnen verhuizen. Doet u dit liever telefonisch? Ook dat is mogelijk. We plannen dan een afspraak met u in waarin we telefonisch onze inventarisatielijst doorlopen.

Stap 3: Uw offerte

Wanneer we uw informatie binnenkrijgen gaan we direct voor u aan de slag. Aan de hand van uw wensen en de informatie die we hebben opgedaan tijdens de bezichtiging of telefonische afspraak, stellen we binnen 24 uur een duidelijke offerte op. Indien er nog informatie ontbreekt nemen wij contact met u op.

Stap 4: De verhuisdag

Voordat de verhuisdag nadert maken we duidelijke afspraken. Op de dag zelf zijn we op de afgesproken tijd op uw adres aanwezig en gaan we aan de slag. Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing zodat u zo snel mogelijk kunt genieten op uw nieuwe adres.

Waarom moet ik verhuizers inhuren?

Wat kost een verhuisbedrijf?

Als een toonaangevend verhuisbedrijf in Eindhoven, streven we ernaar om onze klanten de beste waarde voor hun geld te bieden. We bieden concurrerende prijzen zonder in te boeten op de kwaliteit van onze diensten. Om een idee te krijgen van de kosten van onze verhuisservices en transport treft u op onze tarievenpagina het kostenoverzicht. U heeft onze verhuisexperts al over de vloer vanaf 249,95.

Sfeerafbeeldingverhuisbedrijf in Eindhoven en omgeving. Woonkamer met verhuisdozen

Werkgebieden

Als verhuisbedrijf gevestigd in Eindhoven, zijn we trots op onze sterke lokale aanwezigheid. Ons primaire werkgebied is Eindhoven en de omliggende gebieden, waar we al vele tevreden klanten hebben geholpen met hun verhuizingen. Maar onze diensten beperken zich niet alleen tot de stadsgrenzen.

Onze verhuizers zijn ook actief in heel Noord-Brabant. Of u nu in Breda, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, of ergens daar tussenin woont, ons team kan u helpen met uw verhuizing. Dankzij onze ervaring en servicegerichtheid kunnen we veilige, verzekerde en zorgvuldige verhuizingen leveren, waar u ook bent gevestigd in Noord-Brabant.

Bekijk onze overzichtspagina werkgebieden om te zien waar wij actief zijn. Staat uw stad of gebied er niet bij? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op, en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Waar u ook heen gaat, u kunt op ons rekenen.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoeveel u precies kwijt zou zijn aan onze verhuisdiensten? Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op. Samen plannen we een vrijblijvende afspraak in voor een bezichtiging op locatie of vullen we samen de inventarisatielijst in. Zo weten wij precies waar we aan toe zijn en welke services u van ons verwacht. Daarna krijgt u een gratis en vrijblijvende offerte van ons toegestuurd. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende verhuizing.

Offerte aanvragen