Skip links

In verband met vakantie is ons kantoor gesloten van 20-07-2024 t/m 18-08-2024. De eerste verhuizingen vinden plaats op 12-08-2024.

In verband met vakantie is ons kantoor gesloten van 20-07-2024 t/m 18-08-2024. De eerste verhuizingen vinden plaats op 12-08-2024.

Werkgebieden

Als verhuisbedrijf gevestigd in Eindhoven, zijn we trots op onze sterke lokale aanwezigheid. Ons primaire werkgebied is Eindhoven en de omliggende gebieden, waar we al vele tevreden klanten hebben geholpen met hun verhuizingen. Maar onze diensten beperken zich niet alleen tot de stadsgrenzen.

Onze verhuizers zijn ook actief in heel Noord-Brabant. Of u nu in Breda, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, of ergens daar tussenin woont, ons team kan u helpen met uw verhuizing. Dankzij onze ervaring en servicegerichtheid kunnen we veilige, verzekerde en zorgvuldige verhuizingen leveren, waar u ook bent gevestigd in Noord-Brabant.

Meer dan 8 jaar ervaring

Veilig en verzekerd

Verhuizen vanaf € 249,95

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoeveel u precies kwijt zou zijn aan onze verhuisdiensten? Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op. Samen plannen we een vrijblijvende afspraak in voor een bezichtiging op locatie of vullen we samen de inventarisatielijst in. Zo weten wij precies waar we aan toe zijn en welke services u van ons verwacht. Daarna krijgt u een gratis en vrijblijvende offerte van ons toegestuurd. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende verhuizing.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.