Skip links

In verband met vakantie is ons kantoor gesloten van 20-07-2024 t/m 18-08-2024. De eerste verhuizingen vinden plaats op 12-08-2024.

In verband met vakantie is ons kantoor gesloten van 20-07-2024 t/m 18-08-2024. De eerste verhuizingen vinden plaats op 12-08-2024.

Verhuisdiensten

Bij verhuisbedrijf EA Moving & Logistic uit Eindhoven begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden we een verscheidenheid aan verhuisdiensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een particuliere verhuizing plant of een volledige bedrijfsverhuizing nodig heeft, ons ervaren team staat voor u klaar om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen.

Particuliere verhuizing

Vertrouw op onze deskundigheid voor veilig en tijdig pallettransport. Ontdek hoe we uw logistieke behoeften kunnen vervullen met onze betrouwbare service.

Bedrijfsverhuizingen / zakelijke verhuizingen

Gaat u verhuizen van uw oude, naar uw nieuwe woning? Of staat u op het punt om in te trekken in uw nieuwe appartement? Wat uw situatie ook is, wij helpen u graag bij de verhuizing. Samen gaan we voor een zorgeloze verhuisdag.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoeveel u precies kwijt zou zijn aan onze verhuisdiensten? Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op. Samen plannen we een vrijblijvende afspraak in voor een bezichtiging op locatie of vullen we samen de inventarisatielijst in. Zo weten wij precies waar we aan toe zijn en welke services u van ons verwacht. Daarna krijgt u een gratis en vrijblijvende offerte van ons toegestuurd. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende verhuizing.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.