Bent u op zoek naar een efficiënt verhuisbedrijf met verzekerd transport? EA Logistics & Moving staat voor u klaar. Wanneer uw bedrijf of instelling naar een nieuw pand verhuist of een interne verhuizing ondergaat is het zaak om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze verhuizers nemen uw zorgen volledig uit handen.

Bij een bedrijfsverhuizing staat er veel op het spel. Het is zaak dat u en uw personeel zo min mogelijk hinder ervaart tijdens de dagelijkse werkzaamheden en zo snel mogelijk weer volledig aan de slag kan. EA Logistics & Moving heeft meer dan acht jaar ervaring en helpt u en uw bedrijf met alle plezier naar de nieuwe locatie. Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Meer dan 8 jaar ervaring

Veilig en verzekerd

Duidelijke planning en vast contactpersoon

Wat kost een bedrijfsverhuizing

EA Moving & Logistics verzorgt al bedrijfsverhuizingen vanaf 249,95. Onze vakmensen zijn dag in dag uit bezig met verhuizen en besparen uw bedrijf niet alleen een hoop tijd maar ook een hoop geld. Door onze efficiënte werkwijze zijn wij sneller klaar waardoor u en uw collega’s zo min mogelijk hinder ondervinden. Daarnaast garanderen wij veilig en verzekerd transport. Mocht er onverhoopt iets kapotgaan dan bent u vergoedt tegen de schade. Bekijk hier de tarieven van onze zakelijke verhuizingen.

Onze werkwijze

Om de bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft EA Logistics & Moving een aantal stappen opgezet.

Stap 1: Contact

U neemt contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier in te vullen, te mailen of door ons direct op te bellen.

Stap 2: Inventarisatie

Nadat u contact met ons heeft opgenomen komen wij graag langs bij u op locatie. Samen brengen we in kaart wat er precies dient te gebeuren en kijken we hoe we uw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen verhuizen.

Stap 3: Uw offerte

Nadat we bij u zijn langsgekomen op locatie of na het telefonisch doorlopen van de inventarisatielijst stellen we binnen 24 uur een duidelijke offerte op. Indien er nog informatie ontbreekt nemen wij contact met u op.

Stap 4: De verhuisdag

Op de verhuisdag(en) zelf zijn wij op de afgesproken tijden op de juiste locatie aanwezig. We doen precies wat we hebben afgesproken en zorgen ervoor dat de medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden tijdens de verhuizing van uw bedrijf. EA Moving & Logistics zorgt voor een zorgeloze verhuizing en brengt u snel naar de nieuwe locatie.

Offerte

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. We plannen dan meteen een afspraak met u in om langs te komen voor een bezichtiging of om samen de inventarisatielijst in te vullen. Hiermee hebben wij alle benodigde informatie om u een gratis en vrijblijvende offerte toe te sturen.

  • Bedrijfsverhuizingen: een zakelijke verhuizing met zo min mogelijk hinder.

  • Internationale verhuizingen: verhuizen met aandacht voor uw spullen en helder advies.

  • Transport: veilig en verzekerd bedrijfstransport

Offerte aanvragen