Tarieven: wat kost een verhuizing?

De kosten voor een verhuizing zijn natuurlijk van allerlei factoren afhankelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om één verhuizer in te huren, of meerdere. De totale kosten stijgen uiteraard bij het inhuren van een extra verhuizer. De tijdsduur van de verhuizing is ook een belangrijke indicator voor de uiteindelijke verhuiskosten. U betaalt bij ons per uur.

De tijd die onze verhuizers nodig hebben om uw spullen van de oude naar de nieuwe locatie te brengen is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid spullen in uw bezit en de bereikbaarheid van uw woning. Allerlei factoren die meespelen. Hieronder ziet u een overzicht van onze verhuisdiensten met de bijbehorende prijzen.

Bij EA Logistics & Moving kunt u nog goedkoop verhuizen. Wij bieden namelijk al verhuisdiensten aan vanaf 249,95.

Offerte aanvragen

Tarief verhuizer en verhuiswagen

Gebaseerd op een minimum van 3 uur, eerder klaar is geen korting.

Verhuizer + Verhuiswagen Minimaal 3 uur Overuren
 + €285,-
Exclusief btw.
€40,-
Exclusief btw.
+ €399,95
Exclusief btw.
€80,-
Exclusief btw.
+ €525,-
Exclusief btw.
€120,-
Exclusief btw.
+ €649,95
Exclusief btw.
€160,-
Exclusief btw.

 

Tarief verhuislift (4 hoog)

Verhuizer + Lift Minimaal 3 uur Overuren
+ Lift €485,-
Exclusief btw.
€105,-
Exclusief btw.
  + Lift €605,-
Exclusief btw.
€155,-
Exclusief btw.
+ Lift €730,-
Exclusief btw.
€205,-
Exclusief btw.

 

Hoeveel verhuizers heeft u nodig?

Kiest u voor één verhuizer, of toch voor drie? Wij begrijpen dat het voor u mogelijk een lastig karwei is om het juiste aantal verhuizers in te schatten. Geen zorgen, we helpen u er graag bij. Wanneer u interesse heeft in een van onze diensten komen we graag met u in contact. Samen bekijken we uw situatie en adviseren we hoeveel mankracht er nodig is om u te laten verhuizen.

Kosten verhuizing vanuit appartement

Verhuizen vanuit uw appartement is over het algemeen goedkoper dan de verhuizing vanuit een woonhuis. Omdat een appartement vaak kleiner is dan een woonhuis is ook de inboedel wat minder uitgebreid. Hierdoor is er minder laadruimte nodig en kost het minder tijd om al uw spullen in te laden.

In sommige gevallen kunt u bij het verhuizen van uw appartement toch voor hogere kosten komen te staan. Dit kan bijvoorbeeld doordat de lift in het gebouw erg langzaam is of omdat deze een lage capaciteit heeft. Hierdoor duurt het langer om de spullen uit uw appartement te krijgen en stijgen de kosten.

Het is daarom belangrijk om van tevoren goed samen te kijken naar uw situatie en een helder plan op te stellen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Kosten internationale verhuizing

De kosten van een verhuisbedrijf zijn uiteraard hoger bij een internationale verhuizing dan bij een verhuizing binnen jouw regio. Dit heeft te maken met de afstand tussen de woningen. Over het algemeen is deze afstand een stuk groter bij een internationale verhuizing. Hierdoor zijn we langer bezig en verbruiken we meer benzine.

Natuurlijk houden we hier zoveel mogelijk rekening mee en zorgen we met onze juiste voorbereiding dat de gemiddelde kosten zo laag mogelijk blijven.

Offerte aanvragen
Thera van Griensven
Heel blij met dit bedrijf. De jongens werken door, met alle zorgvuldigheid voor de spullen. Zeker een aanrader.
Thera van Griensven
2023-02-28
Harold Bergmans
Super team! Harde werkers die perfect met de klant meedenken
Harold Bergmans
2023-01-18
Zeynep Ozturk
I highly recommend moving with them. They are friendly, responsive and professional.
Zeynep Ozturk
2023-01-10
johny van hooijdonk
Gezellige verhuizing gehad, erg professionele jongens die alles netjes inpakken. Hvala Hajro
johny van hooijdonk
2023-01-09
Patrick Loos
Service in het algemeen was snel en efficiënt. De medewerkers communiceerden goed/duidelijk, waren vriendelijk en professioneel.
Patrick Loos
2022-12-30
Eugene Bascerano
Best customer experience I have had in the Netherlands by far! Most companies have forgotten how important it is to deliver a good, friendly service to their customers. EA Logistics understands what true customer service is. Thank you EA logistics!
Eugene Bascerano
2022-12-03
Anne Cox
Top verhuizers blijven lachen ook al word het laat en zwaar 👊🏻👊🏻absolute aanrader!Geert en Anne
Anne Cox
2022-10-24
Martin O
We moved from Eindhoven to Munich and EA logistics & moving really exceeded our expectations. The team was so pleasant and hard-working, I can't thank them enough. Even when things get complicated, they are very professional about it. A great experience for a very fair price!
Martin O
2022-08-31
Recensies