Skip links

In verband met vakantie is ons kantoor gesloten van 20-07-2024 t/m 18-08-2024. De eerste verhuizingen vinden plaats op 12-08-2024.

In verband met vakantie is ons kantoor gesloten van 20-07-2024 t/m 18-08-2024. De eerste verhuizingen vinden plaats op 12-08-2024.

Tarieven

Wat kost een verhuizing?

De kosten voor een verhuizing zijn natuurlijk van allerlei factoren afhankelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om één verhuizer in te huren, of meerdere. De totale kosten stijgen uiteraard bij het inhuren van een extra verhuizer. De tijdsduur van de verhuizing is ook een belangrijke indicator voor de uiteindelijke verhuiskosten. U betaalt bij ons per uur.

De tijd die onze verhuizers nodig hebben om uw spullen van de oude naar de nieuwe locatie te brengen is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid spullen in uw bezit en de bereikbaarheid van uw woning. Allerlei factoren die meespelen. Hieronder ziet u een overzicht van onze verhuisdiensten met de bijbehorende prijzen.

Bij EA Logistics & Moving kunt u nog goedkoop verhuizen. Wij bieden namelijk al verhuisdiensten aan vanaf €285,-

Tarief verhuizer en verhuiswagen

Gebaseerd op een minimum van 3 uur, eerder klaar is geen korting.

Verhuizer + Verhuiswagen Minimaal 3 uur Overuren
€285,- Exclusief btw. €40,- Exclusief btw.
€399,95 Exclusief btw. €80,- Exclusief btw.
€525,- Exclusief btw. €120,- Exclusief btw.
€649,95 Exclusief btw. €160,- Exclusief btw.

Hoeveel verhuizers heeft u nodig?

Kiest u voor één verhuizer, of toch voor drie? Wij begrijpen dat het voor u mogelijk een lastig karwei is om het juiste aantal verhuizers in te schatten. Geen zorgen, we helpen u er graag bij. Wanneer u interesse heeft in een van onze diensten komen we graag met u in contact. Samen bekijken we uw situatie en adviseren we hoeveel mankracht er nodig is om u te laten verhuizen.

 

Kosten verhuizing vanuit appartement

Verhuizen vanuit uw appartement is over het algemeen goedkoper dan de verhuizing vanuit een woonhuis. Omdat een appartement vaak kleiner is dan een woonhuis is ook de inboedel wat minder uitgebreid. Hierdoor is er minder laadruimte nodig en kost het minder tijd om al uw spullen in te laden.

In sommige gevallen kunt u bij het verhuizen van uw appartement toch voor hogere kosten komen te staan. Dit kan bijvoorbeeld doordat de lift in het gebouw erg langzaam is of omdat deze een lage capaciteit heeft. Hierdoor duurt het langer om de spullen uit uw appartement te krijgen en stijgen de kosten.

Het is daarom belangrijk om van tevoren goed samen te kijken naar uw situatie en een helder plan op te stellen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Kosten internationale verhuizing

De kosten van een verhuisbedrijf zijn uiteraard hoger bij een internationale verhuizing dan bij een verhuizing binnen jouw regio. Dit heeft te maken met de afstand tussen de woningen. Over het algemeen is deze afstand een stuk groter bij een internationale verhuizing. Hierdoor zijn we langer bezig en verbruiken we meer benzine.

Natuurlijk houden we hier zoveel mogelijk rekening mee en zorgen we met onze juiste voorbereiding dat de gemiddelde kosten zo laag mogelijk blijven.

Wat zijn onze werkgebieden?

Als verhuisbedrijf gevestigd in Eindhoven, zijn we trots op onze sterke lokale aanwezigheid. Ons primaire werkgebied is Eindhoven en de omliggende gebieden, waar we al vele tevreden klanten hebben geholpen met hun verhuizingen. Maar onze diensten beperken zich niet alleen tot de stadsgrenzen.

Onze verhuizers zijn ook actief in heel Noord-Brabant. Of u nu in Breda, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, of ergens daar tussenin woont, ons team kan u helpen met uw verhuizing. Dankzij onze ervaring en servicegerichtheid kunnen we veilige, verzekerde en zorgvuldige verhuizingen leveren, waar u ook bent gevestigd in Noord-Brabant.

Bekijk onze overzichtspagina werkgebieden om te zien waar wij actief zijn. Staat uw stad of gebied er niet bij? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op, en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Waar u ook heen gaat, u kunt op ons rekenen.

Werkwijze en certificeringen

Ruim 10 jaar geleden begonnen we met het helpen van mensen tijdens het verhuizen en sindsdien zijn we niet meer opgehouden. Dagelijks gaan we met een grote glimlach op pad en helpen we een hele hoop mensen naar het volgende hoofdstuk in hun leven. Bij de een nemen we alles uit handen, van inpakken tot uitpakken, bij de ander helpen we enkel met het dragen en transporteren van de verhuisdozen. U kunt meer over onze verhuisproces lezen op onze werkwijze pagina.

Wat uw wens ook is, wij van verhuisbedrijf EA Logistics & Moving uit Eindhoven zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen gaan we voor een zorgeloze verhuizing. Dat wilt u toch ook?

Ook beschikken wij over een NIWO-vergunning, of NIWO-certificering. Dit betekent dat wij voldoen aan alle voorwaarden die nodig zijn om een transportbedrijf te mogen zijn en aan de vakbekwaamheidstoets voldoen.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoeveel u precies kwijt zou zijn aan onze verhuisdiensten? Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op. Samen plannen we een vrijblijvende afspraak in voor een bezichtiging op locatie of vullen we samen de inventarisatielijst in. Zo weten wij precies waar we aan toe zijn en welke services u van ons verwacht. Daarna krijgt u een gratis en vrijblijvende offerte van ons toegestuurd. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende verhuizing.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.