Tarieven: wat kost een verhuizing?

De kosten voor een verhuizing zijn natuurlijk van allerlei factoren afhankelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om één verhuizer in te huren, of meerdere. De totale kosten stijgen uiteraard bij het inhuren van een extra verhuizer. De tijdsduur van de verhuizing is ook een belangrijke indicator voor de uiteindelijke verhuiskosten. U betaalt bij ons per uur.

De tijd die onze verhuizers nodig hebben om uw spullen van de oude naar de nieuwe locatie te brengen is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid spullen in uw bezit en de bereikbaarheid van uw woning. Allerlei factoren die meespelen. Hieronder ziet u een overzicht van onze verhuisdiensten met de bijbehorende prijzen.

Bij EA Logistics & Moving kunt u nog goedkoop verhuizen. Wij bieden namelijk al verhuisdiensten aan vanaf 249,95.

Offerte aanvragen

Tarief verhuizer en verhuiswagen

Gebaseerd op een minimum van 3 uur, eerder klaar is geen korting.

Verhuizer + Verhuiswagen Minimaal 3 uur Overuren
 + €285,-
Exclusief btw.
€40,-
Exclusief btw.
+ €399,95
Exclusief btw.
€80,-
Exclusief btw.
+ €525,-
Exclusief btw.
€120,-
Exclusief btw.
+ €649,95
Exclusief btw.
€160,-
Exclusief btw.

 

Tarief verhuislift (4 hoog)

Verhuizer + Lift Minimaal 3 uur Overuren
+ Lift €485,-
Exclusief btw.
€105,-
Exclusief btw.
  + Lift €605,-
Exclusief btw.
€155,-
Exclusief btw.
+ Lift €730,-
Exclusief btw.
€205,-
Exclusief btw.

 

Hoeveel verhuizers heeft u nodig?

Kiest u voor één verhuizer, of toch voor drie? Wij begrijpen dat het voor u mogelijk een lastig karwei is om het juiste aantal verhuizers in te schatten. Geen zorgen, we helpen u er graag bij. Wanneer u interesse heeft in een van onze diensten komen we graag met u in contact. Samen bekijken we uw situatie en adviseren we hoeveel mankracht er nodig is om u te laten verhuizen.

Kosten verhuizing vanuit appartement

Verhuizen vanuit uw appartement is over het algemeen goedkoper dan de verhuizing vanuit een woonhuis. Omdat een appartement vaak kleiner is dan een woonhuis is ook de inboedel wat minder uitgebreid. Hierdoor is er minder laadruimte nodig en kost het minder tijd om al uw spullen in te laden.

In sommige gevallen kunt u bij het verhuizen van uw appartement toch voor hogere kosten komen te staan. Dit kan bijvoorbeeld doordat de lift in het gebouw erg langzaam is of omdat deze een lage capaciteit heeft. Hierdoor duurt het langer om de spullen uit uw appartement te krijgen en stijgen de kosten.

Het is daarom belangrijk om van tevoren goed samen te kijken naar uw situatie en een helder plan op te stellen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Kosten internationale verhuizing

De kosten van een verhuisbedrijf zijn uiteraard hoger bij een internationale verhuizing dan bij een verhuizing binnen jouw regio. Dit heeft te maken met de afstand tussen de woningen. Over het algemeen is deze afstand een stuk groter bij een internationale verhuizing. Hierdoor zijn we langer bezig en verbruiken we meer benzine.

Natuurlijk houden we hier zoveel mogelijk rekening mee en zorgen we met onze juiste voorbereiding dat de gemiddelde kosten zo laag mogelijk blijven.

Offerte aanvragen
M O
We moved from Eindhoven to Munich and EA logistics & moving really exceeded our expectations. The team was so pleasant and hard-working, I can't thank them enough. Even when things get complicated, they are very professional about it. A great experience for a very fair price!
M O
2022-08-31
Juanita Lourens
I can highly recommend using the services of this amazing team. So friendly and committed to what they do. Thanks again for making our move a pleasant one. :)
Juanita Lourens
2022-08-15
Frank H.
Vandaag hebben de mannen van EA Logistics erg netjes en snel onze inboedel verhuisd.Ook de prijs was scherp / marktconform. Vriendelijke en correcte medewerkers! Ik beveel ze van harte aan.
Frank H.
2022-07-29
Luis Lorenzo
Goede middag, gisteren heeft Hajro en zijn team geweldig werk in Tilburg geleverd. Dank en zeker aan te bevelen voor een verhuis klus! Flexibel, vriendelijk en klantgericht. 5 sterren!
Luis Lorenzo
2022-07-21
Anneke Duis
Ik heb het ontzettend gezellig gehad met Hajro en José tijdens mijn verhuizing. Ondanks de hitte hebben ze super hard gewerkt en alle verwachtingen meer dan waar gemaakt. Geen vraag of verzoek was te gek en ze waren super gezellig en positief. Ik kan het iedereen aanraden, ze hebben oprecht plezier in hun werk en maken zo'n stressvolle dag een stuk leuker. Ook goed contact vooraf over hoe & wat. Transparant, duidelijk, betrouwbaar, ontzettend behulpzaam en meer dan de moeite waard!
Anneke Duis
2022-06-25
Paul van Geldrop
Absolute helden. Ondanks temperaturen van 30+ graden zijn de heren de hele dag in de weer geweest zonder te klagen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, en het vrolijke humeur van de mannen maakte een stressvolle verhuisdag een stuk aangenamer. Voor een volledig ontzorgde verhuizing, zoek niet verder dan EA logistics&moving! Mannen, super bedankt!
Paul van Geldrop
2022-06-25
imck irl
Everyone was smiling at the end of my move! The EA Logistics team exceeded all of my expectations. They did an in-person walkthrough, told me what to expect and sent a quote within the day. I paid exactly what they quoted. They packed, moved and unpacked me. During the move they knew what they were doing. They arrived on time, packed and unpacked everything with care, were very organized and professional, provided good suggestions and listened to my special requests. The move was smooth because they had prepared well and they were flexible - when the bed was too big for the stairs they lifted it over the balcony. And the best part - they were so pleasant, helpful and friendly that it made a big move happy instead of stressful. I have moved 7 times across 3 countries in the past 10 years and this was the best moving experience I have had. I highly recommend EA Logistics. ———————————- Iedereen lachte aan het einde van mijn verhuizing! Het EA Logistics-team overtrof al mijn verwachtingen. Ze deden een persoonlijke walkthrough, vertelden me wat ik kon verwachten en stuurden binnen de dag een offerte. Ik heb precies betaald wat ze hadden geciteerd. Ze hebben me ingepakt, verplaatst en uitgepakt. Tijdens de verhuizing wisten ze waar ze mee bezig waren. Ze kwamen op tijd aan, pakten alles met zorg in en uit, waren zeer georganiseerd en professioneel, gaven goede suggesties en luisterden naar mijn speciale verzoeken. De verhuizing verliep soepel omdat ze zich goed hadden voorbereid en ze flexibel waren - toen het bed te groot was voor de trap, tilden ze het over het balkon. En het beste van alles - ze waren zo aangenaam, behulpzaam en vriendelijk dat het een grote verhuizing blij maakte in plaats van stressvol. Ik ben de afgelopen 10 jaar 7 keer in 3 landen verhuisd en dit was de beste verhuiservaring die ik heb gehad. Ik beveel EA Logistics ten zeerste aan.
imck irl
2022-06-14
Luc Stevens
We wisten niet dat verhuizen zo gezellig kon zijn. Leuke ploeg, goed team, uiterst behulpzaam en vakkundig. Echt een aanrader. Hajro & team bedankt!
Luc Stevens
2022-05-27
Dionne Neilen
Heel vriendelijk, super behulpzaam en netjes en snel al onze kantoormeubels verhuisd. Op de nieuwe locatie zelfs nog een paar zware kasten verplaatst. Super service, aanrader!
Dionne Neilen
2022-05-06
Freek Nossin
Harde werkers en erg klantgericht. Leuk is ook dat het een vrolijk team is. Kortom zeer tevreden! Ook is het erg fijn dat we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn (geen nacalculatie).
Freek Nossin
2022-04-18
Recensies