Een verhuizing zonder zorgen, dat is waar we bij EA Logistics & Moving voor staan. Wij snappen dat u in de periode rondom de verhuizing al genoeg aan uw hoofd heeft en niet per se uitkijkt naar het inpakken en inladen van uw eigendommen. Laat staan het verplaatsen van grote meubels.

Onze professionele verhuizers helpen u graag. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw verhuizing zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen en bent u verzekerd van een schadevrije verhuizing. Neem direct contact met ons op en regel uw verhuizing vandaag nog.

Meer dan 8 jaar ervaring

Veilig en verzekerd

Verhuizen vanaf 249,95

Wat kost een particuliere verhuizing?

Een professionele verhuizing hoeft niet duur te zijn. Wij van EA Logistics & Moving vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een verhuisbedrijf in te huren en houden daarom de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk. Onze vakmensen zijn dag in dag uit bezig met verhuizen en besparen u niet alleen een hoop tijd maar ook geld. We weten namelijk precies hoe we uw breekbare spullen moeten inpakken zodat er niks aan kapot gaat. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan bent u met EA Logistics & Moving verzekerd tegen de schade. We verzorgen uw particuliere verhuizing al vanaf 249,95. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Internationale verhuizingen

Gaat u de grens over? Bijvoorbeeld naar België of Duitsland? Ook dan helpen we u met het verzorgen van uw verhuizing.

Onze werkwijze

Om het verhuisproces zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal stappen opgezet.

Stap 1: Contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in een particuliere verhuizing willen we u vragen om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen of mailen.

Stap 2: Inventarisatie

Om u een zo goed mogelijke kostenindicatie te kunnen geven hebben we aanvullende informatie van u nodig. We komen graag bij u langs om te kijken waar we mee te maken hebben en hoe we u zo efficiënt mogelijk kunnen verhuizen. Doet u dit liever telefonisch? Ook dat is mogelijk. We plannen dan een afspraak met u in waarin we telefonisch onze inventarisatielijst doorlopen.

Stap 3: Uw offerte

Wanneer we uw informatie binnenkrijgen gaan we direct voor u aan de slag. Aan de hand van uw wensen en de informatie die we hebben opgedaan tijdens de bezichtiging of telefonische afspraak, stellen we binnen 24 uur een duidelijke offerte op. Indien er nog informatie ontbreekt nemen wij contact met u op.

Stap 4: De verhuisdag

Voordat de verhuisdag nadert maken we duidelijke afspraken. Op de dag zelf zijn we op de afgesproken tijd op uw adres aanwezig en gaan we aan de slag. Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing zodat u zo snel mogelijk kunt genieten op uw nieuwe adres.

Offerte

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. We plannen dan meteen een afspraak met u in om langs te komen voor een bezichtiging of om samen de inventarisatielijst in te vullen. Hiermee hebben wij alle benodigde informatie om u een gratis en vrijblijvende offerte toe te sturen.

  • Particuliere verhuizingen: wij verhuizen u snel en voordelig naar uw nieuwe adres.

  • Internationale verhuizingen: verhuizen met aandacht voor uw spullen en helder advies.

  • Transport: veilig en verzekerd bedrijfstransport

Offerte aanvragen