Bij verhuisbedrijf EA Moving & Logistic uit Eindhoven begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden we een verscheidenheid aan verhuisdiensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een particuliere verhuizing plant of een volledige bedrijfsverhuizing nodig heeft, ons ervaren team staat voor u klaar om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen.

Particuliere verhuizing

Een verhuizing zonder zorgen, dat is waar we bij EA Logistics & Moving voor staan. Wij snappen dat u in de periode rondom de verhuizing al genoeg aan uw hoofd heeft en niet per se uitkijkt naar het inpakken en inladen van uw eigendommen. Laat staan het verplaatsen van grote meubels.

Lees meer

Bedrijfsverhuizing

Bent u op zoek naar een efficiënt verhuisbedrijf met verzekerd transport? EA Logistics & Moving staat voor u klaar. Wanneer uw bedrijf of instelling naar een nieuw pand verhuist of een interne verhuizing ondergaat is het zaak om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze verhuizers nemen uw zorgen volledig uit handen.

Lees meer

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoeveel u precies kwijt zou zijn aan onze verhuisdiensten? Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op. Samen plannen we een vrijblijvende afspraak in voor een bezichtiging op locatie of vullen we samen de inventarisatielijst in. Zo weten wij precies waar we aan toe zijn en welke services u van ons verwacht. Daarna krijgt u een gratis en vrijblijvende offerte van ons toegestuurd. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende verhuizing.

Offerte aanvragen