Over ons.

Zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om een zorgeloze verhuizing te ervaren. Dat is waar we bij EA Logistics & Moving elke dag mee bezig zijn. We houden onze prijzen zo laag als we kunnen om dit waar te maken.

Ruim 8 jaar geleden begonnen we met het helpen van mensen tijdens het verhuizen en sindsdien zijn we niet meer opgehouden. Dagelijks gaan we met een grote glimlach op pad en helpen we een hele hoop mensen naar het volgende hoofdstuk in hun leven. Bij de een nemen we alles uit handen, van inpakken tot uitpakken, bij de ander helpen we enkel met het dragen en transporteren van de verhuisdozen.

Wat uw wens ook is, wij van EA Logistics & Moving zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen gaan we voor een zorgeloze verhuizing. Dat wilt u toch ook?

Offerte aanvragen

Onze garanties

Klantgericht

We doen precies wat voor uw situatie het best is. Van tevoren gaan we met u in gesprek en halen we de kern van uw situatie naar boven. Op basis daarvan maken we een plan en voeren we deze uit. Niks meer, niks minder.

Kwaliteit

Al onze medewerkers zijn echte professionals. Ze gaan dagelijks op pad en weten hoe ze het best met uw situatie om moeten gaan. Daarnaast maken zij enkel gebruik van materialen van hoge kwaliteit.

Betrouwbaarheid

We zijn van de oude stempel: afspraken zijn afspraken. Van het eerste contactmoment tot de dag zelf. Wij zullen tijdens alle stadia van het proces onze beloften waarmaken.

Certificeringen

EA Logistics & Moving beschikt over alle certificeringen en vergunningen om u een hoogst professionele en verzekerde transport of verhuisservice aan te bieden.
Ook beschikken wij over een NIWO-vergunning, of NIWO-certificering. Dit betekent dat wij voldoen aan alle voorwaarden die nodig zijn om een transportbedrijf te mogen zijn en aan de vakbekwaamheidstoets voldoen.

Offerte

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. We plannen dan meteen een afspraak met u in om langs te komen voor een bezichtiging of om samen de inventarisatielijst in te vullen. Hiermee hebben wij alle benodigde informatie om u een gratis en vrijblijvende offerte toe te sturen.

  • Particuliere verhuizingen: wij verhuizen u snel en voordelig naar uw nieuwe adres.

  • Bedrijfsverhuizingen: een zakelijke verhuizing met zo min mogelijk hinder.

  • Internationale verhuizingen: verhuizen met aandacht voor uw spullen en helder advies.

  • Transport: veilig en verzekerd bedrijfstransport.

Offerte aanvragen
M O
We moved from Eindhoven to Munich and EA logistics & moving really exceeded our expectations. The team was so pleasant and hard-working, I can't thank them enough. Even when things get complicated, they are very professional about it. A great experience for a very fair price!
M O
2022-08-31
Juanita Lourens
I can highly recommend using the services of this amazing team. So friendly and committed to what they do. Thanks again for making our move a pleasant one. :)
Juanita Lourens
2022-08-15
Frank H.
Vandaag hebben de mannen van EA Logistics erg netjes en snel onze inboedel verhuisd.Ook de prijs was scherp / marktconform. Vriendelijke en correcte medewerkers! Ik beveel ze van harte aan.
Frank H.
2022-07-29
Luis Lorenzo
Goede middag, gisteren heeft Hajro en zijn team geweldig werk in Tilburg geleverd. Dank en zeker aan te bevelen voor een verhuis klus! Flexibel, vriendelijk en klantgericht. 5 sterren!
Luis Lorenzo
2022-07-21
Anneke Duis
Ik heb het ontzettend gezellig gehad met Hajro en José tijdens mijn verhuizing. Ondanks de hitte hebben ze super hard gewerkt en alle verwachtingen meer dan waar gemaakt. Geen vraag of verzoek was te gek en ze waren super gezellig en positief. Ik kan het iedereen aanraden, ze hebben oprecht plezier in hun werk en maken zo'n stressvolle dag een stuk leuker. Ook goed contact vooraf over hoe & wat. Transparant, duidelijk, betrouwbaar, ontzettend behulpzaam en meer dan de moeite waard!
Anneke Duis
2022-06-25
Paul van Geldrop
Absolute helden. Ondanks temperaturen van 30+ graden zijn de heren de hele dag in de weer geweest zonder te klagen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, en het vrolijke humeur van de mannen maakte een stressvolle verhuisdag een stuk aangenamer. Voor een volledig ontzorgde verhuizing, zoek niet verder dan EA logistics&moving! Mannen, super bedankt!
Paul van Geldrop
2022-06-25
imck irl
Everyone was smiling at the end of my move! The EA Logistics team exceeded all of my expectations. They did an in-person walkthrough, told me what to expect and sent a quote within the day. I paid exactly what they quoted. They packed, moved and unpacked me. During the move they knew what they were doing. They arrived on time, packed and unpacked everything with care, were very organized and professional, provided good suggestions and listened to my special requests. The move was smooth because they had prepared well and they were flexible - when the bed was too big for the stairs they lifted it over the balcony. And the best part - they were so pleasant, helpful and friendly that it made a big move happy instead of stressful. I have moved 7 times across 3 countries in the past 10 years and this was the best moving experience I have had. I highly recommend EA Logistics. ———————————- Iedereen lachte aan het einde van mijn verhuizing! Het EA Logistics-team overtrof al mijn verwachtingen. Ze deden een persoonlijke walkthrough, vertelden me wat ik kon verwachten en stuurden binnen de dag een offerte. Ik heb precies betaald wat ze hadden geciteerd. Ze hebben me ingepakt, verplaatst en uitgepakt. Tijdens de verhuizing wisten ze waar ze mee bezig waren. Ze kwamen op tijd aan, pakten alles met zorg in en uit, waren zeer georganiseerd en professioneel, gaven goede suggesties en luisterden naar mijn speciale verzoeken. De verhuizing verliep soepel omdat ze zich goed hadden voorbereid en ze flexibel waren - toen het bed te groot was voor de trap, tilden ze het over het balkon. En het beste van alles - ze waren zo aangenaam, behulpzaam en vriendelijk dat het een grote verhuizing blij maakte in plaats van stressvol. Ik ben de afgelopen 10 jaar 7 keer in 3 landen verhuisd en dit was de beste verhuiservaring die ik heb gehad. Ik beveel EA Logistics ten zeerste aan.
imck irl
2022-06-14
Luc Stevens
We wisten niet dat verhuizen zo gezellig kon zijn. Leuke ploeg, goed team, uiterst behulpzaam en vakkundig. Echt een aanrader. Hajro & team bedankt!
Luc Stevens
2022-05-27
Dionne Neilen
Heel vriendelijk, super behulpzaam en netjes en snel al onze kantoormeubels verhuisd. Op de nieuwe locatie zelfs nog een paar zware kasten verplaatst. Super service, aanrader!
Dionne Neilen
2022-05-06
Freek Nossin
Harde werkers en erg klantgericht. Leuk is ook dat het een vrolijk team is. Kortom zeer tevreden! Ook is het erg fijn dat we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn (geen nacalculatie).
Freek Nossin
2022-04-18
Recensies