Over ons.

Zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om een zorgeloze verhuizing te ervaren. Dat is waar we bij EA Logistics & Moving elke dag mee bezig zijn. We houden onze prijzen zo laag als we kunnen om dit waar te maken.

Ruim 8 jaar geleden begonnen we met het helpen van mensen tijdens het verhuizen en sindsdien zijn we niet meer opgehouden. Dagelijks gaan we met een grote glimlach op pad en helpen we een hele hoop mensen naar het volgende hoofdstuk in hun leven. Bij de een nemen we alles uit handen, van inpakken tot uitpakken, bij de ander helpen we enkel met het dragen en transporteren van de verhuisdozen.

Wat uw wens ook is, wij van EA Logistics & Moving zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen gaan we voor een zorgeloze verhuizing. Dat wilt u toch ook?

Offerte aanvragen

Onze garanties

Klantgericht

We doen precies wat voor uw situatie het best is. Van tevoren gaan we met u in gesprek en halen we de kern van uw situatie naar boven. Op basis daarvan maken we een plan en voeren we deze uit. Niks meer, niks minder.

Kwaliteit

Al onze medewerkers zijn echte professionals. Ze gaan dagelijks op pad en weten hoe ze het best met uw situatie om moeten gaan. Daarnaast maken zij enkel gebruik van materialen van hoge kwaliteit.

Betrouwbaarheid

We zijn van de oude stempel: afspraken zijn afspraken. Van het eerste contactmoment tot de dag zelf. Wij zullen tijdens alle stadia van het proces onze beloften waarmaken.

Certificeringen

EA Logistics & Moving beschikt over alle certificeringen en vergunningen om u een hoogst professionele en verzekerde transport of verhuisservice aan te bieden.
Ook beschikken wij over een NIWO-vergunning, of NIWO-certificering. Dit betekent dat wij voldoen aan alle voorwaarden die nodig zijn om een transportbedrijf te mogen zijn en aan de vakbekwaamheidstoets voldoen.

Offerte

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. We plannen dan meteen een afspraak met u in om langs te komen voor een bezichtiging of om samen de inventarisatielijst in te vullen. Hiermee hebben wij alle benodigde informatie om u een gratis en vrijblijvende offerte toe te sturen.

  • Particuliere verhuizingen: wij verhuizen u snel en voordelig naar uw nieuwe adres.

  • Bedrijfsverhuizingen: een zakelijke verhuizing met zo min mogelijk hinder.

  • Internationale verhuizingen: verhuizen met aandacht voor uw spullen en helder advies.

  • Transport: veilig en verzekerd bedrijfstransport.

Offerte aanvragen
Thera van Griensven
Heel blij met dit bedrijf. De jongens werken door, met alle zorgvuldigheid voor de spullen. Zeker een aanrader.
Thera van Griensven
2023-02-28
Harold Bergmans
Super team! Harde werkers die perfect met de klant meedenken
Harold Bergmans
2023-01-18
Zeynep Ozturk
I highly recommend moving with them. They are friendly, responsive and professional.
Zeynep Ozturk
2023-01-10
johny van hooijdonk
Gezellige verhuizing gehad, erg professionele jongens die alles netjes inpakken. Hvala Hajro
johny van hooijdonk
2023-01-09
Patrick Loos
Service in het algemeen was snel en efficiënt. De medewerkers communiceerden goed/duidelijk, waren vriendelijk en professioneel.
Patrick Loos
2022-12-30
Eugene Bascerano
Best customer experience I have had in the Netherlands by far! Most companies have forgotten how important it is to deliver a good, friendly service to their customers. EA Logistics understands what true customer service is. Thank you EA logistics!
Eugene Bascerano
2022-12-03
Anne Cox
Top verhuizers blijven lachen ook al word het laat en zwaar 👊🏻👊🏻absolute aanrader!Geert en Anne
Anne Cox
2022-10-24
Martin O
We moved from Eindhoven to Munich and EA logistics & moving really exceeded our expectations. The team was so pleasant and hard-working, I can't thank them enough. Even when things get complicated, they are very professional about it. A great experience for a very fair price!
Martin O
2022-08-31
Recensies